Isolatiematrassen of isolatiemantels

Isolatiematrassen of mantels op maat

Onze isolatiematrassen zijn volledig op maat gemaakt. Zo kan zelfs een moeilijk bereikbare plaats of toepassing correct worden geïsoleerd. Dankzij isolatiematrassen minimaliseer je warmteverlies, verhoog je rendement en werk je dus energie efficiënt. Ze zorgen ook voor een werkveilige omgeving, bieden bescherming tegen verbanding en creëren een comfortabele werkplek, doordat machines minder warmte afgeven.

Wij bieden ook afneembare isolatie aan. Dit voor diverse toepassingen zoals pompen, kranen of warmtewisselaars die regelmatig dienen te worden gecontroleerd in onderhoud en kwaliteit. Met een afneembare isolatie blijven dergelijke toepassingen steeds toegankelijk. Zo blijft het isolatiemateriaal herbruikbaar, doordat men het niet hoeft af te breken.

Onze isolatiematrassen zijn eenvoudig te monteren en demonteren

Mortier ontwerpt zijn isolatiemantels altijd volgens de exacte vorm van het te isoleren onderdeel, dit om dé garantie te geven dat deze mantels perfect aansluiten en isoleren. Onze isolatiematrassen zijn zeer eenvoudig te monteren en te demonteren zonder daarbij aan isolerende kwaliteit in te boeten. Jouw eigen onderhoudsmensen zullen de minste moeite hebben om de mantels terug aan te brengen nadat zij onderhoud of nazicht hebben uitgevoerd op de installatie.

Maatwerk

Al onze isolatiematrassen worden op maat gemaakt voor zijn toepassing. Wij komen deze opmeten ter plaatsen en maken vervolgens in ons eigen atelier de geschikte isolatiemantel. We hebben drie soorten mantels:

De keuze van materiaal wordt steeds in samenspraak bepaald met de toepassing in gedachten. Onze mantels zijn resistent tegen hoge temperaturen om brandveiligheid te waarborgen. Hiervoor kunnen we een certificaat voorleggen.

Informeer naar de mogelijkheden van isolatiemantels voor toepassing in de:

De voordelen van een isolatiematras

Ben je op zoek naar de ideale partner voor isolatiewerken of in dit geval isolatiemantels? Bij Mortier Isolatiewerken mag je er op vertrouwen dat wij het proces beheren van A tot Z, we zijn flexibel, creatief en in ons eigen atelier bouwen we steeds aan een oplossing op maat.